Суботник біля Музиківського Покровського чоловічого монастиря 28 липня 2012 року біля Музиківського Покровського чоловічого монастиря відбувся суботник, організований представниками Музиківської волонтерської організації «Добра воля», під час яких було наведено чистоту і порядок на клумбах та на території святої обителі.

Суботник біля Музиківського Покровського чоловічого монастиря 28 липня 2012 року біля Музиківського Покровського чоловічого монастиря відбувся суботник, організований представниками Музиківської волонтерської організації «Добра воля».

Під час робіт, в яких взяли участь чимало молодих Патріотів Музиківки, було наведено чистоту і порядок на клумбах та на території святої обителі.

 

 

 

 

Намісник монастиря архімандрит Іаков дуже вдячний за організацію та проведення робіт представникам МВГ «Добра воля»: Кириченко Ользі, Трибушній Тетяні та Трибушній Катерині. А також висловлює глибоку подяку всім, хто взяв участь та проявив небайдужість, а саме: Власенко Оксані, Кургузову Олексію, Клок Тетяні, Білій Анастасії, Бондаренко Людмилі, Матвійчуку Артему, Лавровській Олені, Гуцол Анастасії, Косарєвій Владиславі.

Фото з альбому Вконтакті МВГ «Добра воля»