Литургия У Неділю десяту по П’ятидесятниці та Успіння Пресвятої Богородиці, була звершена Божествена літургия в Музиківській Покровській обителі.

Розпочав святкове богослужіння молебний спів та читання акафісту Успінню Пресвятої Богородиці. Божественну літургію звершив намістник Покровської обителі архімандрит Іаков у співслужінні братії.

 

Литургия Литургия Литургия Литургия Литургия Литургия













 Також в цей день по зкінченні служби Божої, звершився молебень на новий учбовий рік. Отець Іаков привітав всіх присутніх вчителів та учнів з початком учбового року та побажав терпіння вчителям та слухняності учнів.
Діти котріі молилися разом з вчителями та батьками отримали маленький солодкий подарунок стараннями братіі та благодійників нашої обителі

Литургия Литургия Литургия Литургия Литургия












***

 ...Блаженна Діва, одна єдина з людей котра принесла Богу достойну душу, змогла послужити для допомоги іншим. Тому Їй єдиній поміж тих кому було провіщення з Неба, Бог сказав: "Радуйся!". Адже не було нікого, хто був би звільнений від звинувачень, та чистим від кари. Бог всім назначив бути в скорботі та печалі. І люди належали цьому покаранню, за те, що справді порушили закон радості і миру. Стосовно Блаженноі і тим що удостоїлася чути "Радуйся!" і буда найменована благодатною та благословенною, цим ясно вказано, що Її неможна було звинувачувати ні в чому тому, за що належала відповідальності людська природа.